île Sagit
Contact & bookingContact_%26_booking.html
Voor-stellingenVoorstellingen.html
Over onsOver_ile_Sagit.html
AgendaAgenda.html
HomeHome.html
 
 


Egel en Ballon“Stekelige Egel, Blinkende Ballon. Prik ... Pang !”


Egel en Ballon zingen een vrolijke melodie in de zomerzon. Ze vinden elkaar best wel leuk, en willen graag dikke vrienden zijn. Wanneer het herfst wordt, vult de lucht zich met regenwolken. Egel vindt ballon niet, en zingt een droevig lied. Koud en kil, eenzaam en stil kruipt egel in zijn winterbed. Na een trippelend winterlied, zien egel en ballon elkaar terug, en wordt iedereen uitgenodigd op een heus strikjesfeest. Vervuld van blijdschap vliegen ze elkaar in de armen. Maar … pas op! Hoe kunnen egel en ballon elkaar knuffelen zonder dat ballon kapot springt?


Egel en Ballon is een interactieve muzikale voorstelling met gitaar, saxofoon en zang. Naast de twee hoofdpersonages, staan de 4 seizoenen centraal die we ervaren in klank, beeld en beweging. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, te verklanken en uit te beelden. Egel en Ballon gaat over zoeken, vriendschap, eenzaamheid en vreugde. Zowel het verhaal, de muziek als de teksten werden door île Sagit bedacht. De instrumentale muziek klinkt hedendaags, de gezongen liedjes doorbreken het cliché.


Met een beperkte technische fiche komt île Sagit naar uw school, living of centrum. Een verduisterde lege ruimte, en banken of matten voor het publiek zijn de enige vereisten voor een gezellige muzikale ervaring.


Uitvoerders  -  Martje Sermeus (gitaar en zang)
                            Sarissa Rombouts (sopraan- en tenorsaxofoon, en zang)Praktische informatie

Duurtijd  -  40 minuten

Doelgroep  -  kinderen van 2 tot 6 jaar, personen met een mentale beperking

Schooltijd en vrije tijd

Info en booking  -  duo.ilesagit@gmail.com

Promofilm "Egel en Ballon"